Lokaler

Replokaler

16035740540_077f5865ce_o (kopia)

På Musikfabriken finns 6 replokaler. Du hyr lokalen och gör själv i ordning så som du vill ha din repa. Replokalerna ligger på Musikfabrikens bottenplan och här finns också ett mindre kök där du kan värma mat och koka kaffe eller te.

Är du intresserad av att hyra replokal så hör av dig till Patrik:


Utrustade replokaler

16035582608_287875e7b0_oPå Musikfabriken finns tre replokaler som vi på Musikfabriken har utrustat med instrument som du kan låna.

Är du intresserad så hör av dig till Patrik:


Scenen

16035596648_cbd0b31a1e_k (kopia)

Barrikaden är fabrikens scen fullt utrustad med ljud och ljus. Lokalen rymmer cirka 100 personer. Scenen kan bokas för drogfria arrangemang som spelningar, föreläsningar, clinics, workshops eller andra arrangemang. Kontakta Patrik om du har fråga eller vill boka:


Kontrollrummet

15600717354_70767189c6_k (kopia)

 

Kontrollrummet är en datastudion där du kan arbeta med skapande i mängder av program inom musikproduktion, filmproduktion eller layout.

Våra 5 imac-datorer kan användas till att bland annat:
•    Göra layout i Photoshop och In design
•    Producera musik i Pro Tools, Cubase och Reason
•    Klippa och redigera film i programmet Adobe Premiere och After Effects
•    Samt skriva ut och scanna bilder och affischer

Kontakta Patrik om du har fråga eller vill boka:


Studio Maskinrummet

IMG_4318-krympt-kopia-1000x450

I Maskinrummet får ni hjälp av vår ljudtekniker Lawrence Mackrory att spela in, mixa och mastra er musik i en professionell studiomiljö med teknik i toppkvalitet.

Vår musikstudio är ritad och byggd av professionella studiobyggare enligt flytande konstruktion. Den har två inspelningsrum och ett kontrollrum med möjlighet till upp till 24 kanaler inspelning. Det analog/digitala mixerbordet är ett SSL AWS924 och vi jobbar i Pro Tools i Apple-miljö. I anslutning till studion finns även en fin lounge med pentry.

Musikgrupper som har studiecirkel hos ABF kan nyttja studion väldigt förmånligt.

Vill du boka studiotid, anmäla intresse till studioutbildning eller om du har andra frågor ang. våra studios kontakta Lawrence Mackrory på

NYHET!
Är du tjej eller transpersson mellan 14-25 år så kan du även få chansen att spela in och få hjälp att producera din egen musik kostnadsfritt via vår Musikproduktionskurs. Läs mer om denna här!


Ministudion

ministudion (kopia)

Enklare ministudio för mindre produktioner och eget arbete med film och musikproduktion. Kan hyras för 500 kr i månaden. Då ges tillgång till minst en tid i veckan.


Bibliotek

I vårt bibliotek, hittar du massor av böcker och tidningar om musik men även en del politik. Vi vill uppmuntra människor att genom Musikfabriken reflektera över sin egen verksamhet och kritiskt ifrågasätta och granska den värld som omger oss.

Många böcker finns i större upplagor för att kunna fungera som studiematerial i en cirkel. Vill du ha fler exemplar av någon bok för att kunna genomföra en studiecirkel? Vi kan hjälpa till med att ta fram det studiematerial ni behöver.


Möteslokalerna

Vi har två möteslokaler, ett mindre rum och ett större. Här kan ni träffas i grupper och studera kultur i cirkelform. Vi fixar lokal och tar fram det studiematerial ni behöver. Kontakta Patrik om du har fråga eller vill boka:


 

Kommentera