Ung

Är du tjej eller transperson, mellan 14 och 25 år och vill producera musik eller film? Då har du kommit rätt! Gå gärna med i vår facebookgrupp Musikfabriken Ung så får du uppdateringar om vad som är på gång.

unnngg

 

Musikfabrikens ungdomsverksamhet är för dig mellan 14-25 år, med fokus på film och musikproduktion. Verksamheten är endast för tjejer och transpersoner eftersom dessa personer är underrepresenterade i film- och musikbranchen i stort och även på Musikfabriken.

Verksamheten är öppen för alla som är intresserade av att lära sig mer  – både för dig som har tidigare erfarenhet av musik och filmskapande, men även för dig som vill prova på detta för första gången.

Verksamheten är ett projekt i samarbete med Uppsala Kommun och drivs av handledare som själva är aktiva inom musik och film.


HÖSTEN 2016

Under hösten 2016 kan du ta del av följande verksamhet, klicka på bilderna nedan för att få mer information och komma till anmälan

Ayur8DY6fCdcv7Aun0bx
DJ kurs
låtskrivar workshop
Låtskrivar kurs

 

 

 

 

 

 

 

Men det går också jätte bra att ta egna initiativ till konserter, filminspelningar, band, cirklar … vi har lokaler och resurser som ni kan använda för att förverkliga era idéer. Kolla under flikarna lokaler och utrustning för att hitta mer info. Är du tjej eller transperson och 14-25 år så gör vi special deals vad gäller priser. Vi försöker alltid tillmötesgå din idé och hitta gemensamma lösningar för att du ska kunna genomföra det du vill!

Undrar du något så tveka inte att höra av dig till Linnéa!

Linnea Duran, projektledare,

Kommentera